.:Maaf Iklan Dulu Sebentar "Kalau Menguntungkan, Kenapa Tidak?" [Close][Klik 2x]:.

Tentang Rai Utama | Free Ebooks | Free Ebooks | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version



Bahan Kuliah Gratis: „Gradiali“ Palangoje su maitinimu ir SPA – 233 € dviem už 2 naktis! ✨Tik šią savaitę!

Bahan Kuliah Gratis

Ilmu Kepariwisataan,Bahan Kuliah, Ekonomi Pariwisata, Sistem Informasi Manajemen, Manajemen Strategik, Pengantar Bisnis




HOME | Skripsi Tesis | PULSA GRATISS | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version



Ir mūsų TOP pasiūlymai

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Nematote paveikslėlių? Spauskite čia
makalius.ltMakaliaus Lietuva

Labas!


Į šiltą sūkurinę vonią kambaryje ar į pirtį SPA centre? Mūsų šildantys specialūs šios savaitės pasiūlymai tirpte tirpsta, tad skubėk įsigyti!❤️‍🔥


Tik šiandien iki vidurnakčio gali pigiau įsigyti poilsį Radailių dvare Klaipėdos rajone! Pasimėgauk nakvyne liukso klasės kambaryje su sūkurine vonia, židiniu ir terasa bei apsilankymu „Apverstame name"! Gali rinktis su pusryčiais, neribotais apsilankymais vandens ir pirčių erdėje, poilsį šeimai.

Klaipėda
Radailių dvaras
59 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

O jei pasinaudosi nerealiu mūsų savaitės pasiūlymu, „Gradiali" Palangoje mėgausiesi pusryčiais, pietumis, vakarienėmis kasdien, neribotais apsilankymais baseinuose, pirtyse, sūkurinėje vonioje, treniruoklių salėje, taip pat gydytojas konsultacijos metu paskirs po 6 procedūras kiekvienam! Paskubėk, nes įsigijimas tik iki sekmadienio vidurnakčio! 

Palanga
„Gradiali"
233 €

2 NAKVYNĖS DVIEM

PLAČIAU

Paskutinė galimybė apžvelgti rudeniu pasipuošusią Lietuvą iš dangaus aukštybių, nes sezonas greitai užsidarys! Makališkomis spalvomis nusidažiusius balionus turime JAU TRIS, sutalpinti į juos skraidytojų galime dar daugiau, o į orą kylame net dvylikoje Lietuvos vietų ir dar galioja metus nuo įsigijimo!

Skrydis
oro balionu
115 €
PLAČIAU

Puikus poilsio pasiūlymas dviem NAUJAJAME istorinės Druskininkų sanatorijos korpuse „Mineral SPA Draugystė"! Nuo 2 iki 10 nakvynių su visu maitinimu, nuo 8 iki 60 procedūrų kiekvienam, sveikatos tyrimai, masažai, vonios, treniruotės. Be to, kasdien lankysiesi ką tik duris atvėrusioje prabangioje SPA erdvėje su dideliu plaukimo baseinu, sūkurine vonia, vertikaliosiomis voniomis bei pirtimis!

Druskininkai
„Mineral SPA Draugystė"
300 €

2 NAKVYNĖS DVIEM

PLAČIAU

Romantiškas atokvėpio planas dviem Birštone, viešbutyje EGO SPA, skirtame tik suaugusiųjų poilsiui! Mėgausiesi nakvyne, pusryčiais unikalaus interjero restorane, apsilankymu vandens ir pirčių komplekse ir drėkinamąja putų procedūra rankoms. Taip pat gali įsigyti poilsį su kitomis procedūromis: klasikiniu nugaros masažu, procedūra kojoms: karboksiterapija ar limfodrenažiniu masažu, inhaliacija.

Birštonas
EGO SPA
119 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Pasilepink išskirtiniu poilsiu dviem šalia sostinės įsikūrusiame „Vilnius Grand Resort"! Apsistosi naujo korpuso DELUXE klasės kambaryje, mėgausiesi skaniais pusryčiais, net dviem vandens ir pirčių erdvėmis, įvairiomis lauko pramogomis pagal sezoną, taip pat gali rinktis ir su vakariene, plūduriavimo terapija, individualiai Tau pritaikytu viso kūno masažu! 

Ežeraičiai
„Vilnius Grand Resort"
129 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

„Grand SPA Lietuva" – man tikras atradimas! Ilsėkis viešbutyje „Lietuva" su švediško stalo pusryčiais ir pietumis arba vakarienėmis, mineralinio vandens perline vonia, haloterapija ir NERIBOTAIS apsilankymais vandens bei pirčių parke. Visiškai tobulos atostogos mineralinių vandenų kurorte!

Druskininkai
„Grand SPA Lietuva"
139 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Jūra, 5 žvaigždučių viešbučio patogumai, pusryčiai, vakarienė, masažai, procedūros, „Golden SPA" ir „Vanagupės" baseinų, pirčių kompleksai, privatus apsilankymas unikaliame „Princesių" baseine! Skamba puikiai? Visa tai gali rinktis, jei savo atostogas pajūryje nuspręsi praleisti viešbutyje „Vanagupė"!

Palanga
„Vanagupė"
145 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

„Amberton Green SPA Druskininkai" – vienintelis MIEGO SPA Šiaurės Europoje. Su šiuo nerealiu pasiūlymu apsistosi 5 žvaigždučių viešbutyje, mėgausiesi prabangiais pusryčiais, pasirinkta procedūra, mankšta baseine, NERIBOTAI lankysiesi 24 valandas per parą veikiančioje vandens ir pirčių erdvėje.

Druskininkai
„Amberton Green SPA"
139 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU
Šis laiškas buvo išsiųstas 39yearsold.kuliah01@blogger.com. Nebenorite gauti makalius.lt naujienų? Spauskite čia

0 Responses to “„Gradiali“ Palangoje su maitinimu ir SPA – 233 € dviem už 2 naktis! ✨Tik šią savaitę!”

Posting Komentar



Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free




Banner 125x125 - 1

Archives

Links



XML

Powered by Blogger

make money online blogger templates



© 2013



Bahan Kuliah Gratis | Blogger Templates by GeckoandFly.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.
Learn how to make money online | First Aid and Health Information at Medical Health

Free Ebooks | Free Ebooks | Free Ebooks | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version