.:Maaf Iklan Dulu Sebentar "Kalau Menguntungkan, Kenapa Tidak?" [Close][Klik 2x]:.

Tentang Rai Utama | Free Ebooks | Free Ebooks | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version



Bahan Kuliah Gratis: „Belvilis“ Molėtuose – 69 € dviem 👙 💦 Įsigyk tik šią savaitę!

Bahan Kuliah Gratis

Ilmu Kepariwisataan,Bahan Kuliah, Ekonomi Pariwisata, Sistem Informasi Manajemen, Manajemen Strategik, Pengantar Bisnis




HOME | Skripsi Tesis | PULSA GRATISS | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version



„Belvilis“ Molėtuose – 69 € dviem 👙 💦 Įsigyk tik šią savaitę!

Ir pasiūlymai Birštone

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Nematote paveikslėlių? Spauskite čia
makalius.ltMakaliaus Lietuva

Labas!


Poilsis gamtoje su SPA malonumais skamba kaip tikrai geras planas, jei nori pabėgti nuo kasdienės rutinos ir miesto šurmulio, tad pažvelk į mūsų specialų šios savaitės pasiūlymą.😉


Laukia jaukus poilsis viešbutyje „Belvilis" Molėtuose ant ežero kranto su pusryčiais restorane, apsilankymai vandens ir pirčių erdvėje kasdien, pasivaikščiojimai su šiaurietiško ėjimo lazdomis.

Molėtai
„Belvilis"
69 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

WOW kaina tik iki ketvirtadienio vidurnakčio už poilsį Birštone! Apsistok viešbutyje „Audenis": mėgausiesi pusryčiais, taip pat galėsi pasivažinėti po Birštoną dviračiais arba pasivaikščioti su šiaurietiško ėjimo lazdomis. O dar gali rinktis su pietumis arba vakariene bei apsilankymu „Tulpės" sanatorijos vandens ir pirčių komplekse!

Birštonas
„Audenis"
45 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Reikia daugiau idėjų poilsiui Birštone?🌿


Vienas populiariausių mūsų keliautojų pasirinkimų – „Vytautas Mineral SPA". Čia Tavęs laukia patogi ir jauki nakvynė šiuolaikiškame kambaryje, pusryčiai, net 3 mankštos bei neriboti apsilankymai baseinų ir pirčių komplekse! 

Birštonas
„Vytautas Mineral SPA"
95 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Pasiilgusiems „viskas įskaičiuota" poilsio rekomenduoju apsilankyti „Eglės sanatorijoje". Čia galėsi pasimėgauti jaukiomis nakvynėmis, maitinimu visą dieną, dieviškomis procedūromis, apsilankymais vandens ir pirčių komplekse, vakaro pramogomis!

Birštonas
„Eglės sanatorija"
448 €

2 NAKVYNĖS DVIEM

PLAČIAU

Poilsis tik suaugusiesiems laukia viešbutyje EGO SPA. Čia mėgausiesi nakvyne, pusryčiais unikalaus interjero restorane, apsilankymu vandens ir pirčių komplekse ir drėkinamąja putų procedūra rankoms. Taip pat gali įsigyti poilsį su kitomis procedūromis, išbandyti netgi hiperbarinę deguonies terapiją.

Birštonas
EGO SPA
119 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

O vienoje populiariausių kurorto sanatorijų „Versmė" laukia švediško stalo pusryčiai, pietūs, vakarienės, nuo 4 iki 42 individualiai gydytojo parinktų procedūrų. Beje, patogiai gyvensi ATNAUJINTAME kambaryje pagrindiniame B korpuse.

Birštonas
Sanatorija „Versmė"
260 €

2 NAKVYNĖS DVIEM

PLAČIAU

Birštono SPA viešbutis ESĖ – tai kurorto parke, ant upės kranto įkurtas pats „instagramiškiausias" moderniausių sprendimų viešbutis. Su šiuo pasiūlymu Tau priklausys nakvynė, pusryčiai, apsilankymai baseinų bei pirčių erdvėje, o su atitinkamu pasirinkimu – ir pietūs arba vakarienė.

Birštonas
ESĖ
97 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Sveikatingumo programa „Tulpės" sanatorijoje Birštone – taikliausias pasirinkimas, kai noriu gerai pailsėti ir atsigauti! Čia laukia nakvynės su pusryčiais, apsilankymais baseino, sūkurinės vonios ir pirčių erdvėje, procedūros. Pasirinkus 2 ir daugiau nakvynių, Tau taip pat priklausys ir pietūs bei vakarienės.

Birštonas
„Tulpės" sanatorija
96 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU
Šis laiškas buvo išsiųstas 39yearsold.kuliah01@blogger.com. Nebenorite gauti makalius.lt naujienų? Spauskite čia

0 Responses to “„Belvilis“ Molėtuose – 69 € dviem 👙 💦 Įsigyk tik šią savaitę!”

Posting Komentar



Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free




Banner 125x125 - 1

Archives

Links



XML

Powered by Blogger

make money online blogger templates



© 2013



Bahan Kuliah Gratis | Blogger Templates by GeckoandFly.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.
Learn how to make money online | First Aid and Health Information at Medical Health

Free Ebooks | Free Ebooks | Free Ebooks | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version