.:Maaf Iklan Dulu Sebentar "Kalau Menguntungkan, Kenapa Tidak?" [Close][Klik 2x]:.

Tentang Rai Utama | Free Ebooks | Free Ebooks | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version



Bahan Kuliah Gratis: „Sofijos rezidencija“ suaugusiesiems su vakariene, SPA – 129 €! 💝 Įsigyk iki vidurnakčio!

Bahan Kuliah Gratis

Ilmu Kepariwisataan,Bahan Kuliah, Ekonomi Pariwisata, Sistem Informasi Manajemen, Manajemen Strategik, Pengantar Bisnis




HOME | Skripsi Tesis | PULSA GRATISS | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version



Romantiškas poilsis dviem

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Nematote paveikslėlių? Spauskite čia
makalius.ltMakaliaus Lietuva

Labas!


Kada paskutinį kartą kvietei į pasimatymą? Šią savaitę siūlome labai romantišką poilsį išskirtinėse vietose.👩‍❤️‍💋‍👨


Šiandien iki vidurnakčio dar gali spėti už WOW kainą įsigyti poilsį TIK SUAUGUSIESIEMS skirtame viešbutyje „Sofijos rezidencija" su pusryčiais, romantiška vakariene ir privačiu apsilankymu sūkurinėje vonioje! 

Birštonas
„Sofijos rezidencija"
129 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Iki sekmadienio vidurnakčio už specialią SAVAITĖS kainą siūlome poilsį Bistrampolio dvare! Su šiuo pasiūlymu mėgausiesi nakvyne, skaniais pusryčiais, saunos ir sūkurinės vonios malonumais bei smagiomis pramogomis. O dar gali rinktis poilsį su vakariene. Turime pasiūlymų ir šeimoms!

Panevėžys
Bistrampolio dvaras
50 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

O jei iš specialių mūsų savaitės pasiūlymų neišsirinkai tinkamo, siūlau perskaityti šį straipsnį apie romantiškiausias poilsio vietas Lietuvoje. Pasisemk idėjų nepamirštamam pasimatymui! O žemiau rasi romantiškų pasiūlymų dviem.🌹

EGO SPA – tik suaugusiųjų poilsiui skirtas viešbutis Birštone. Atvykęs čia, pasijusi tarsi žaliuojančiuose Edeno soduose, gundančiuose atsipalaiduoti ir pasimėgauti gyvenimo malonumais: nuodėmingais pusryčiais, procedūromis, baseinais ir pirtimis.

Birštonas
EGO SPA
119 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Mūsų keliautojų poros ypač mėgsta viešbutį „Pažaislis Park Hotel", įsikūrusį Kaune, ypatingame gamtos prieglobstyje, netoli Kauno marių ir Pažaislio vienuolyno. Vienas šio viešbučio išskirtinumų – tai sūkurinės vonios kambariuose. Mėgautis šiltais burbuliukais galėsi kiek tik norėsi! O kai pabos, apsivilk chalatą ir išeik į balkoną panorama pasigėrėti. 

Kaunas
„Pažaislis Park Hotel"
69 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Jei ieškai ypač privačios vietos harmoningam judviejų poilsiui, rekomenduoju rinktis „Harmony Park" komplekso dvivietį „Romovės" vilos namelį su židiniu ir šildoma sūkurine vonia terasoje. Nereali romantika! 

Prienai
„Harmony Park"
169 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Tobula romantika prie jūros! 5 žvaigždučių „Vanagupės" viešbučio patogumai, pusryčiai, „Golden SPA" ir „Vanagupės" baseinų, pirčių kompleksai, privatus apsilankymas unikaliame „Princesių" baseine! O dar gali rinktis su vakariene, masažu ar kitomis procedūromis.

Palanga
„Vanagupė"
145 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Jei Tave kas pakviestų į pasimatymą tikroje pilyje, tikriausiai ištirptum iš laimės... Viešbutyje „Best Baltic Panemunės pilis" pasijusi kaip tikroje pasakoje, nes mėgausiesi aristokratiška nakvyne išskirtinio dizaino kambaryje bei pusryčiais, taip pat čia siūloma romantiška bajoriška vakarienė žvakių šviesoje. 

Jurbarkas
„Best Baltic Panemunės pilis"
89 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Jei nori mylimą žmogų pakviesti į ypatingą pasimatymą Vilniuje, labai rekomenduoju viešbutį „St. Palace Hotel" pačiame sostinės senamiestyje. Romantiška čia vien jau viešbučio lokacija ir senąja Vilniaus dvasia dvelkianti aplinka, o kur dar puikūs kambariai su vaizdu į jaukias sostinės gatveles! Viešnagę pagardins skanūs pusryčiai ir putojantis gėrimas bei saldėsis kambaryje.

Vilnius
„St. Palace Hotel"
110 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Dar viena išskirtinė vieta romantiškam pasimatymui – tai įspūdingas Taujėnų dvaras. Radvilų laikų didybę menančiame dvare įrengti išskirtinio, dvariško interjero kambariai, apstatyti senoviniais baldais, su dvigulėmis lovomis ir vaizdu į išpuoselėtą parką.

Ukmergė
Taujėnų dvaras
85 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU
Šis laiškas buvo išsiųstas 39yearsold.kuliah01@blogger.com. Nebenorite gauti makalius.lt naujienų? Spauskite čia

0 Responses to “„Sofijos rezidencija“ suaugusiesiems su vakariene, SPA – 129 €! 💝 Įsigyk iki vidurnakčio!”

Posting Komentar



Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free




Banner 125x125 - 1

Archives

Links



XML

Powered by Blogger

make money online blogger templates



© 2013



Bahan Kuliah Gratis | Blogger Templates by GeckoandFly.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.
Learn how to make money online | First Aid and Health Information at Medical Health

Free Ebooks | Free Ebooks | Free Ebooks | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version