.:Maaf Iklan Dulu Sebentar "Kalau Menguntungkan, Kenapa Tidak?" [Close][Klik 2x]:.

Tentang Rai Utama | Free Ebooks | Free Ebooks | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version



Bahan Kuliah Gratis: Tik šiandien iki vidurnakčio! ⏳ Poilsis Birštone – 45 € dviem 🌿

Bahan Kuliah Gratis

Ilmu Kepariwisataan,Bahan Kuliah, Ekonomi Pariwisata, Sistem Informasi Manajemen, Manajemen Strategik, Pengantar Bisnis




HOME | Skripsi Tesis | PULSA GRATISS | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version



Tik šiandien iki vidurnakčio! ⏳ Poilsis Birštone – 45 € dviem 🌿

Skubėk įsigyti

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Nematote paveikslėlių? Spauskite čia
makalius.ltMakaliaus Lietuva

Labas!


Savaitei persiritus į antrą pusę, metas pagalvoti apie poilsį! 💆‍♀️


WOW kaina poilsiui Birštone – tik iki ketvirtadienio vidurnakčio! Apsistosi viešbutyje „Audenis", mėgausiesi pusryčiais, pramogomis. O dar gali rinktis su pietumis arba vakariene bei apsilankymu „Tulpės" sanatorijos vandens ir pirčių komplekse.

Birštonas
„Audenis"
45 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

O iki sekmadienio vidurnakčio už ypač gerą kainą gali įsigyti poilsį Molėtuose su vandens malonumais. Laukia jauki nakvynė viešbutyje „Belvilis" ant ežero kranto su pusryčiais restorane, apsilankymai vandens ir pirčių erdvėje kasdien, pasivaikščiojimai su šiaurietiško ėjimo lazdomis.

Molėtai
„Belvilis"
69 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

O jei labiau traukia į pajūrį, turiu nuostabių pasiūlymų ir poilsiui Palangoje! 🌊


„Gradiali" neabejotinai yra viena mano mėgstamiausių vietų poilsiui šiame kurorte. Noriu ir Tave čia pakviesti pasilepinti pusryčiais, haloterapija ir deguonies terapija, neribotais apsilankymais baseinuose, pirtyse, sūkurinėje vonioje, treniruoklių salėje. Taip pat gali rinktis su visu maitinimu ir kitomis fantastiškomis procedūromis kiekvienam!

Palanga
„Gradiali"
99 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Puikus pasiūlymas norintiems ilsėtis pačioje Palangos širdyje! Mėgaukis pajūriu apsistojęs viešbutyje „Senoji Hansa" Palangos centre, J. Basanavičiaus gatvėje: su šiuo pasiūlymu Tau priklausys 1 arba 2 nakvynės dviem asmenims su pusryčiais bei apsilankymu turkiškos saunos ir sūkurinės vonios erdvėje.

Palanga
„Senoji Hansa"
59 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Nakvynė viešbutyje „Gabija" prie jūros su SPA malonumais – tobulas derinys! Su šiuo pasiūlymu ilsėsiesi 4 žvaigždučių kambaryje, valgysi pusryčius bei lankysiesi baseino ir sūkurinės vonios erdvėje. Susiplanuok savo SPA atostogas prie jūros!

Palanga
„Gabija"
69 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Puikus variantas norintiems dar daugiau sutaupyti! Poilsis „All Seasons Palanga" apartamentuose su pasivažinėjimu elektriniais paspirtukais, dviračiais ir pasivaikščiojimu su šiaurietiško ėjimo lazdomis.

Palanga
„All Seasons Palanga"
30 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

 5 žvaigždučių viešbučio patogumai, pusryčiai, procedūros, „Golden SPA" ir „Vanagupės" baseinų, pirčių kompleksai, privatus apsilankymas unikaliame „Princesių" baseine! Skamba puikiai? Visa tai gali rinktis, jei savo atostogas pajūryje nuspręsi praleisti viešbutyje „Vanagupė"

Palanga
„Vanagupė"
145 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Viena gražiausių vietų mini atostogoms pajūryje – „Dream House" namelis Kunigiškiuose, Palangoje, su terasa, „Kamado Bono" kepsnine ir privačiu masažiniu karšto vandens lauko kubilu. Fantastiškas poilsis pajūryje!

Palanga
„Dream House"
149 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

„Vila Komoda" – išskirtinė nakvynės vieta pajūryje Tavo gurmaniškam poilsiui! Kviečiu ilsėtis Tiškevičių šeimai priklausiusioje viloje Palangos širdyje su pusryčiais bei gurmaniška trijų patiekalų vakariene arba net devynių patiekalų degustacine vakariene viename geriausių Lietuvos restoranų.

Palanga
„Vila Komoda"
214 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU
Šis laiškas buvo išsiųstas 39yearsold.kuliah01@blogger.com. Nebenorite gauti makalius.lt naujienų? Spauskite čia

0 Responses to “Tik šiandien iki vidurnakčio! ⏳ Poilsis Birštone – 45 € dviem 🌿”

Posting Komentar



Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free




Banner 125x125 - 1

Archives

Links



XML

Powered by Blogger

make money online blogger templates



© 2013



Bahan Kuliah Gratis | Blogger Templates by GeckoandFly.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.
Learn how to make money online | First Aid and Health Information at Medical Health

Free Ebooks | Free Ebooks | Free Ebooks | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version