.:Maaf Iklan Dulu Sebentar "Kalau Menguntungkan, Kenapa Tidak?" [Close][Klik 2x]:.

Tentang Rai Utama | Free Ebooks | Free Ebooks | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version



Bahan Kuliah Gratis: Poilsis Molėtų „Belvilyje“ su SPA – tik 69 € dviem 👙 Skubėk įsigyti ⏳

Bahan Kuliah Gratis

Ilmu Kepariwisataan,Bahan Kuliah, Ekonomi Pariwisata, Sistem Informasi Manajemen, Manajemen Strategik, Pengantar Bisnis




HOME | Skripsi Tesis | PULSA GRATISS | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version



Poilsis Molėtų „Belvilyje“ su SPA – tik 69 € dviem 👙 Skubėk įsigyti ⏳

Ir Naujųjų metų pasiūlymai

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Nematote paveikslėlių? Spauskite čia
makalius.ltMakaliaus Lietuva

Labas!


Su pirmuoju sniegu! ☃️ Ta proga kviečiu Tave į gamtą – juk dabar ten toks grožis! ❄️ Pasinaudok ypatingu mūsų šios savaitės pasiūlymu ir išvyk pailsėti į Molėtus.


Laukia jaukus poilsis viešbutyje „Belvilis" ant ežero kranto su pusryčiais restorane, apsilankymai vandens ir pirčių erdvėje kasdien, pasivaikščiojimai su šiaurietiško ėjimo lazdomis! Paskubėk, nes už tokią nerealią kainą įsigyti gali tik iki sekmadienio vidurnakčio!

Molėtai
„Belvilis"
69 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Su pirmuoju sniegu mintys ima suktis ir apie atkeliaujančias žiemos šventes... Ar jau žinau, kur sutiksi Naujuosius metus? Pasižvalgyk po pasiūlymus, kuriuos paruošiau šiai progai.🎆


Naujieji metai pačioje Kauno širdyje, smagiausių renginių epicentre! Apsistok labai patogioje vietoje įsikūrusiame 4 žvaigždučių „Radisson Hotel Kaunas" viešbutyje, mėgaukis pusryčiais, apsilankymais saunoje ir treniruoklių salėje. O dar gali rinktis su šventine švediško stalo vakariene ir gyvai atliekama saksofono muzika!

Kaunas
„Radisson Hotel Kaunas"
126 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Arba keliauk dviem nakvynėms į Birštone įsikūrusią sanatoriją „Versmė", kur Tau priklausys visas maitinimas, gydytojo paskirtos procedūros bei apsilankymas atnaujintoje baseino, sūkurinės vonios ir pirčių erdvėje kasdien. Naujųjų metų išvakarėse Tavęs lauks naujametinė vakarienė ir šventinė programa!

Birštonas
Sanatorija „Versmė"
494 €

2 NAKVYNĖS DVIEM

PLAČIAU

Pasitik Naujuosius metus sostinėje, svarbiausių šalies renginių epicentre! Šiai ypatingai progai siūlau nakvynę viešbutyje „St. Palace Hotel" pačiame Vilniaus senamiestyje, šalia Aušros vartų. Atvykęs rasi butelį putojančio gėrimo ir saldėsį kambaryje šventinei nakčiai, o naujų metų rytą pradėsi gardžiais viešbučio pusryčiais. 

Vilnius
„St. Palace Hotel"
140 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Jei ieškai tikrai nepakartojamo naujametinio poilsio, rekomenduoju „Eglės sanatoriją" Druskininkuose arba Birštone su „viskas įskaičiuota" programa! Čia atsipalaiduosi gamtos apsuptyje, mėgausiesi pasakiškomis procedūromis, neribotais apsilankymais vandens ir pirčių komplekse, pramogomis bei maitinimu visą dieną.

Druskininkai
„Eglės sanatorija"
PLAČIAU
428€

2 NAKVYNĖS DVIEM

Birštonas
„Eglės sanatorija"
PLAČIAU
536€

2 NAKVYNĖS DVIEM

Turiu Tau dar vieną puikų šventinį paketą: dvariški Naujieji metai Bistrampolio dvare! Tavęs laukia nakvynė su pusryčiais dviem, naujametinė programa su vedėju ir atlikėju Vaidu Dzežulskiu, šventinė vakarienė, gėrimai, fejerverkai, o jei pasirinksi dvi nakvynes, mėgausiesi dar ir privačiu apsilankymu pirties ir sūkurinės vonios erdvėje! 

Panevėžys
Bistrampolio dvaras
429 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Naujieji metai „Karpynėje" – gera proga smagiai pašėlti ir 2023-iuosius sutikti įsimintinai! Laukia 1 arba 2 nakvynės sodyboje „Karpynė", pusryčiai, šventinė vakarienė, koncertinė Dainiaus Griešiaus ir Augustės Žičkutės programa, didžėjus, apsilankymai baseino, sūkurinės vonios ir pirties erdvėje.

Raseiniai
„Karpynė"
299 €

1 NAKVYNĖ DVIEM

PLAČIAU

Sutik Naujuosius metus prie jūros, gėrėdamasis nuo Palangos tilto kylančiais fejerverkais! Keliauk į „Palanga Park Hotel", kuriame Tavęs lauks šventinė haute cuisine vakarienė su saksofonu atliekamomis muzikinėmis melodijomis, privatus apsilankymas garinėje pirtyje ir saunoje, jaukios nakvynės ir pusryčiai.  

Palanga
„Palanga Park Hotel"
499 €

2 NAKVYNĖS DVIEM

PLAČIAU

Naujieji metai Druskininkuose – taip pat skamba kaip labai geras planas, jei 2023-iuosius metus nori pasitikti ypatingai! Tavęs laukia jaukios nakvynės viešbutyje „De Lita", pusryčiai, o jei pasirinksi, – ir šventinė gurmaniška 3 patiekalų Naujųjų metų vakarienė su gėrimais.

Druskininkai
„De Lita"
219 €

2 NAKVYNĖS DVIEM

PLAČIAU

Naujųjų metų sutikimas Paliesiaus dvare, linksminantis kaip tikriems italams! Klausysiesi nuostabaus renginio meno vadovo Christian Frattima ir Paliesiaus dvaro konsorto atliekamo koncerto, o Naujuosius metus pasitiksi su taure putojančio vyno vidurnaktį! Gali sudalyvauti ir ilgesnėje vakaro programoje.

Ignalina
Paliesiaus dvaras
69 €

PROGRAMA VIENAM

PLAČIAU
Šis laiškas buvo išsiųstas 39yearsold.kuliah01@blogger.com. Nebenorite gauti makalius.lt naujienų? Spauskite čia

0 Responses to “Poilsis Molėtų „Belvilyje“ su SPA – tik 69 € dviem 👙 Skubėk įsigyti ⏳”

Posting Komentar



Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free

Dapatkan Bonus Langsung Download 72 ebooks tourism free




Banner 125x125 - 1

Archives

Links



XML

Powered by Blogger

make money online blogger templates



© 2013



Bahan Kuliah Gratis | Blogger Templates by GeckoandFly.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.
Learn how to make money online | First Aid and Health Information at Medical Health

Free Ebooks | Free Ebooks | Free Ebooks | Bahan Kuliah Lengkap | Bahan Kuliah Manajemen | Jurnal dan Buku Tourism English Version